Me haluamme sinut!

 

img_1443Tule mukaan vauhdikkaan lajin pariin!

Nopeita laukkaympyröitä, liukupysähdyksiä, spinejä ja 180 asteen laukkaan ponnistuksia. Kiihdytyksiä suoralla linjalla hitaasta laukasta lähes kiitolaukkaan. Tätä kaikkea on reining.

Kytäjä1Reining on saumatonta yhteistyötä hevosen kanssa ja tarkkuutta vaativia tehtäviä. Laji tarjoaa näyttävyyttä, vauhtia, hienoja liikkeitä ja kaaressa lentävää hiekkaa. Harjoittelu on kovaa, mutta sitäkin hauskempaa. Teemme poikkeuksetta asioita paljon yhdessä, sillä ratsastus on parhaimmillaan yhdessä tekemisen iloa ja riemua. Vaikeatkin asiat rupeavat sujumaan kannustavassa yhteisössä.

Reining on todella yleisöystävällinen laji, jossa katsojat saavat kannustaa omiaan musiikin pauhatessa.

soumi-saksa 2013 FEI EM Augsburg GermanyValmentajamme tulevat ulkomailta, joten opetuskieli valmennuksissa on luonnollisesti englanti. Tätä ei tarvitse kuitenkaan pelästyä, sillä valmennuksissa on aina tulkkausapua saatavilla ja kielen oppii nopeasti, kun on hauskaa tekemistä koko päivälle. Perussanasto on helppo omaksua muutamassa päivässä. Tietenkin meillä on myös kotimaisia valmentajia ja opettajia. Opetuksen taso on todella korkea ja lajissa on mahdollista päästä aivan huipulle asti. Panostamme paljon opetukseen ja opetuksen laatuun. Meillä on todella hyvät kontaktit reiningin huipulle ja valmentajamme tulevat sieltä.

Hevostaidot ovat yksi tärkeä osa reiningiä. American Quarter -hevonen on melkoinen lihaskimppu. Vaikka rotu on hyvin kuuliainen ja ihmisystävällinen, niin pippuriakin tältä hevosrodulta löytyy. Kun hevosta oppii lukemaan ja yhteistyö sujuu hyvin maasta käsin, on ratsastaminen myös helpompaa, hauskempaa ja ennen kaikkea turvallista. Hevoselle ratsastajan tulee olla aina reilu johtaja ja silloin hevonen tekee mielellään asioita, joita siltä pyydetään. On melkoisen uskomaton tunne, kun karvainen nelijalkainen ystävä toimii lähes ajatuksen voimalla ja ymmärrät itse hevosen kieltä paremmin kuin koskaan. Näitä taitoja on mukavaa esitellä kavereille.

img_1469

 

 

 

Comments are closed.