NRHA Finland vaatemallisto 2019 on täällä!

Nyt sinulla on tilaisuus hankkia itsellesi NRHA Finlandin edustusasuja. Valikoimassa on mukana takkeja, huppareita ja tupsullinen suomenlippulogolla varustettu pipo. 

Malliston kohokohtana ovat ehdottomasti sponsorihuppari ja -softshell takki, jotka ovat logoilla varustettuna. Sponsorimme 2019 ovat What a Wave, Gunnerlicious, Exxcaliber, Ludwig Quarter Horses, KV Stable, Maria Astikainen Westernriding, Pete Perkiö Reining Horses, Wilma Western ja Bekason. 

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan valikoimaan sekä lataamaan tilauslomakkeen täytettäväksi. Laitamme ensimmäisen tilauksen jo ensi viikolla, jotta mm. Ruotsiin kevään kisoihin aikovat saavat edustusvaatteensa hyvissä ajoin. Tilauksia voi tehdä myös pitkin kautta.

Enjoy reiners!

Comments are closed.